Life

Câteva lucruri despre mine

Da.. deci după cum vedeți, mi-am deschis un Blog!!! După multe gândiri și răzgândiri… m-am hotărât să fac și acest pas. Vreau să vă zic de pe acum că nu voi posta foarte des, prioritatea mea fiind canalul de Youtube.

Aici vreau sa împărtășesc cu voi mici aspecte din viața mea, pe care probabil nu am să le pun pe canal, am să pun poze+impresii din viitoarele mele călătorii, ținute și multe alte chestii care cred eu că sunt interesante sau care pur și simplu vreau să le împart cu voi.

M-am gândit mult cam ce aș putea scrie în primul meu articol… și am ajuns la concluzia că cel mai indicat ar fi să vă spun câteva chestii “random” despre mine, pe care poate le știți sau nu de pe canalul de Youtube.

  • Am o “bestie” pe nume As. 

Bestie.. sau pisoi ( atunci când e o scumpete de cățel și nu mă trezește de 4 ori pe noapte ). Chiar dacă e o mica bestie, e cel mai bun câine și îl iubesc din tot sufletul.

img_2324

  • Iubesc tot ce ține de Makeup/Cosmetice.

Asta dacă nu era deja evident 😀 … având în vedere că am un canal de Beauty. “Dream Jobul” meu este să ajung un Makeup Artist foarte bun.

ud

  • Iubesc cărțile!!! 

Cu siguranță voi posta câteva articole pe acest subiect în viitor.

img_5360

  • Iubesc să călătoresc…

…și să descopăr locuri noi, să descopăr tradiții noi.. culturi diferite. Și prin acest blog vreau să împărtășesc cu voi toate experiențele mele!

1003443_497520583658877_96345589_n

  • Îmi plac lucrurile vechi…

…cu valoare sentimentala sau pur și simplu… tot ce ține de domeniul Vintage-ului.

img_5168

  • Prețuiesc foarte mult amintirile…

…toate momentele frumoase petrecute cu familia, prietenii mei… îmi place tot timpul să imortalizez aceste momente și să le revăd ( să le retrăiesc ).

large-43

  • Orașul meu de suflet. Berlinul.

Îl vizitez în fiecare an, datorită verișoarei mele care locuiește acolo. Este un oraș care îmi dă o stare de bine de fiecare dată, unde toate gândurile mele negative pur și simplu dispar. În câteva zile plec acolo și am să revin cu un Vlog și cu siguranță și un articol mai în detaliu despre Berlin!

img_0653

– Alexanderplatz + Domul în spate –

  • Șiii… ( asta dacă nu era deja evident 😀 ) Iubesc Youtube-ul, iubesc să filmez…

… îmi place la nebunie ceea ce fac pe Youtube, îmi place să filmez, îmi place să împărtășesc părerile mele despre diverse produse, păreri despre cărți, seriale … etc.

fotorcreated

Canalul meu de Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCZ9W0Hg38bKD48X9N98e4Dg/featured

Pupici,

Anita.

4 thoughts on “Câteva lucruri despre mine

Leave a comment