Bookworm

Carti citite in luna Februarie – 2017 –

Hello!! A mai trecut încă o lună și vreau să vă vorbesc despre ce cărți am citit în luna ce tocmai a trecut. Am reușit să citesc 6 cărți și sunt tare nerăbdătoare să vă zic ce și cum despre ele. Apropo, avem și clip despre acest subiect, îl găsiți la sfârșitul articolului.

P.S. Dați click pe numele fiecărei cărți pentru a le putea comanda 🙂

http-mashable.comwp-contentgallerybook-loversuncle-fester

Hai să trecem la cărți:

1. Îngeri și Demoni – Dan Brown
_MG_8703

Ahh, eu sunt fan al cărților lui Dan Brown, daar ce pot să zic, am făcut greșeala să văd filmul făcut după această carte chiar când eram la jumătatea ei… Nu o să mai fac asta niciodată!!!

Chiar și așa, mi-a plăcut.. dar am citit-o mai greu. Povestea se învârte în jurul lui Robert Langdon, un profesor de simbolistică de la Harvard. Este chemat în toiul nopții în Elveția pentru a analiza niște simboluri de pe cadavrul unui om de știință de la un mare institut. Ei bine.. când ajunge acolo, își dă seama că are de a face cu niște simboluri Iluminati.

De aici pornește o întreagă aventură. Ajunge și prin Vatican, pe urma celor din Iluminati. Mi-a plăcut cartea, în special îmi plac toate descrierile istorice! Îmi plac genul acesta de descrieri, îmi place să aflu tot felul de lucruri noi. Recomand cartea, daar să nu faceți aceeași greșeala ca și mine… și anume să vă uitați la film înainte să citiți cartea.

My Rating: 4/5 – Goodreads

2

2. Four – Veronica Roth

_MG_8702

O carte tare simpatică! Având în vedere că îmi place foarte mult seria Divergent, era culmea să nu-mi placă această carte. Iubesc personajul Four/ Tobias și chiar mi-a plăcut să citesc această cărticică scrisă din perspectiva lui.

Toată povestea începea de pe vremea când încă era în Abnegație și arată și partea de început în Neînfricați, chiar și o mică bucățică în perioada când a cunoscut-o pe Tris.

Mi-a plăcut cartea, se citește repede și dacă sunteți fani Divergent, eu zic să-i dați o șansă!

My Rating: 5/5 – Goodreads

5

3. Carve the Mark – Veronica Roth + 4. Pecetea Mortii – Veronica Roth

_mg_8696

Ok, deci aici nu o să insist, pentru că am o recenzie specială pentru această carte. O găsiți aici!

My Rating: 5/5 – Goodreads

5

5. Scarlett – Alexandra Ripley V. I + 6. Scarlett – Alexandra Ripley V. II

_MG_8700 _MG_8971

Momentan am citit primele două volume. Nu știu dacă știți, dar cartea mea preferata este Pe Aripile Vântului… deci trebuia să citesc și această carte (pe care o găsim în trei volume). Trebuie să recunosc că nu se compară sub nici o formă cu Pe Aripile Vântului. Este cu totul alt stil, daar chiar și așa, îmi place la nebunie.

Este o carte bună (în opinia mea!!) care efectiv m-a fascinat cu toate întâmplările, cu toate aventurile lui Scarlett, cu tot chinul ei pentru a-l recuceri pe Rhett Butler! Ah chiar mi-au plăcut aceste două volume și abia aștept să-l citesc și pe ultimul. Eu totuși o recomand, chiar dacă are foarte multe critici negative, mie una mi-a plăcut ce am citit până acum și zic că merită o șansă!

fdf63316461979eea6b9e6f67c1ca15a

My Rating: 5/5 – Goodreads

5

Clipul în care vorbesc despre aceste cărți:

P.S. La sfârșitul clipului vă arăt și 6 cărți pe care vreau să le citesc în această lună!!

Cam acestea sunt cărțile citite în Februarie! Voi ce ați mai citit? Ce vreți să mai citiți? 😀

Anita.

Advertisements

One thought on “Carti citite in luna Februarie – 2017 –

  1. Am început și eu “Pe aripile vântului” acum câteva luni, dar am abandonat scrierea fiindcă nu prea se potrivea stilului meu. “Îngeri și demoni” mi-a plăcut, ca de altfel cam tot ce-am citit de la Dan Brown. În rest, nu am mă pot exprima, dar am în plan abia primul volum din seria Divergent. Succes cu titlurile. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s